Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MNAT organitza diverses activitats a Centcelles durant la Festa Major d'estiu a Constantí

Aquest dissabte es farà una recreació històrica i diumenge s'organitza una visita guiada i una jornada de portes obertes

El monument de Centcelles obrirà les seves portes aquest cap de setmana El monument de Centcelles obrirà les seves portes aquest cap de setmana AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 29 Juliol 2022 16:04

Amb motiu de la Festa Major d’estiu de Constantí, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ha programat diverses activitats al Conjunt Monumental de Centcelles. Aquest dissabte 30 de juliol, a les 18.30 hores, es farà una activitat de recreació històrica a càrrec del grup de reconstrucció històrica romana Septimani Seniores. Posteriorment, hi haurà un debat amb els integrants del grup.

D’altra banda, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ofereix el diumenge 31 de juliol una jornada de portes obertes al Conjunt monumental de Centcelles, que es podrà visitar de manera gratuïta de 10 a 14 h.

A més, el mateix diumenge s’oferirà també de manera gratuïta una visita guiada a Centcelles, de 12 a 13 hores. A la visita guiada ens introduirem al Conjunt Monumental de Centcelles, un monument clau de l’art paleocristià, que forma part del conjunt arqueològic de Tàrraco declarat Patrimoni Mundial. Es podrà observar un dels mosaics de cúpula de temàtica cristiana més antic del món romà, en el qual s’hi representen setze escenes de l’Antic i del Nou Testament, escenes de cacera i la representació de les estacions de l’any. Les activitats formen part també de cicle “Estiueja al MNAT”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: