Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen a instal·lar la grua de Ca l'Agapito per a la seva restauració

L'actuació en aquest emblemàtic edifici per restaurar-ne la façana i consolidar l'estructura arrosseguen endarreriment

Instal·lació d'una grua a Ca l'Agapito de Tarragona per restaurar l'emblemàtic edifici Instal·lació d'una grua a Ca l'Agapito de Tarragona per restaurar l'emblemàtic edifici CEDIDA
Patrimoni ACN
Dilluns, 18 Juliol 2022 16:30

Aquest dilluns al matí s'ha començat a instal·lar la grua a Ca l'Agapito per reprendre les obres de restauració de l'immoble, situat a tocar de la muralla de Tarragona. A causa de la grua, de grans dimensions, es fan restriccions per als vianants a la plaça del Pallol, talls puntuals i canvis de circulació als carrers de l'entorn d'aquest punt de la Part Alta. La circulació recuperarà la normalitat el pròxim dimarts.

Els treballs de rehabilitació d'aquest emblemàtic edifici preveuen la recuperació estructural de la volta romana i la restauració de la façana de l'edifici del beateri de Sant Domènech. Les obres havien d'estar acabades al juny, però el descobriment de dos jaciments medievals a principis d'any, n'han endarrerit la finalització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: