Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reprenen les obres de restauració de Ca l'Agapito amb la instal·lació d'una grua aquest dilluns

Els treballs provocaran talls de trànsit puntuals, canvis de circulació i restriccions per als vianants

Edifici de Ca l'Agapito de Tarragona amb les obres de restauració aturades Edifici de Ca l'Agapito de Tarragona amb les obres de restauració aturades ELOI TOST / MAR ROVIRA / ACN
Patrimoni ACN
Diumenge, 17 Juliol 2022 23:50

Les obres de la primera fase de la restauració de Ca l'Agapito a Tarragona es reprendran aquest dilluns amb la instal·lació d'una grua a la plaça del Pallol. La seva instal·lació provocarà restriccions per als vianants a la mateixa plaça, talls puntuals i canvis de circulació als carrers de l'entorn d'aquesta zona de la Part Alta. A tall d'exemple, els pilons del Pla de la Seu, del Portal del Roser i Merceria quedaran desactivats. La circulació recuperarà la normalitat el pròxim dimarts. Els treballs de rehabilitació de Ca l'Agapito comprenen la recuperació estructural de la volta romana i la restauració de la façana de l’edifici del beateri de Sant Domènech.

En concret, s'acabarà la rehabilitació estructural i eliminació de patologies constructives de la volta romana, tant en planta baixa com en plantes superiors, així com la consolidació estructural i restauració parcial de les diferents façanes que donen a la plaça Pallol. Les obres de reforç de la volta i de la façana havien d'estar acabades al juny, però el descobriment de dos jaciments medievals a principis d'any, han endarrerit la seva finalització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: