Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Descobreixen dues estances termals a la vil·la romana de Mas dels Frares de Constantí

Els arqueòlegs destaquen la importància de les troballes perquè certifiquen que l'espai tindria "molta més entitat"

Membres de l'equip de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) treballant en la quarta campanya d'excavacions a la vil·la romana de Mas dels Frares, a Constantí Membres de l'equip de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) treballant en la quarta campanya d'excavacions a la vil·la romana de Mas dels Frares, a Constantí MAR ROVIRA / ACN
Patrimoni ACN
Dimecres, 13 Juliol 2022 12:26

L'equip de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) ha localitat dues estances a la vil·la romana de Mas dels Frares de Constantí, que estarien situades a la zona de les termes i que datarien del segle V i VI, tot i que la primera protovil·la seria del segle II aC. Aquest és el resultat de la quarta campanya feta al jaciment arqueològic.

Els responsables de l'excavació han destacat la importància d'aquestes troballes perquè asseguren indiquen que el mas tindria molta "més entitat" del que es pensava fins a l'actualitat i per la seva potencialitat. A més, els arqueòlegs han celebrat que han renovat amb la Generalitat el projecte quadriennal (2022-2025) per continuar amb les excavacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: