Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acord per la recerca i difusió del patrimoni arqueològic d'època clàssica de la Conca

El ple aprova el conveni marc de col·laboració entre l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà

La presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, durant el plenari que va aprovar el conveni entre el CCCB i l'ICAC La presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, durant el plenari que va aprovar el conveni entre el CCCB i l'ICAC CCCB
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 30 Juny 2022 13:35

El ple del Consell Comarcal va aprovar per unanimitat, aquest dilluns 27 de juny, la proposta d'un conveni marc de col·laboració entre l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà (CCCB).

Aquest conveni neix dels objectius comuns, entre les dues entitats, envers la recerca, la preservació i la difusió del patrimoni arqueològic d'època clàssica de la comarca de la Conca de Barberà.

Les finalitats específiques d'aquest conveni són: les relacions de caràcter científic, tècnic, docent i cultural en l'àmbit de l'arqueologia clàssica; la col·laboració en programes i projectes de recerca; la col·laboració en programes i projectes de difusió; la col·laboració docent en programes i cursos de formació avançada.

També s'intercanviarà informació sobre temes de recerca, llibres, publicacions i altres materials d'interès comú. En aquest sentit, s'habilitaran els mecanismes necessaris per permetre l'accés a les seves biblioteques i als serveis que s'hi ofereixen.

A partir de l'aprovació d'aquest conveni es crearà una Comissió de coordinació paritària integrada pel director de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, l'administrador de l'ICAC i un investigador de l'ICAC, la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el/la conseller/a comarcal de Cultura i el/la cap de l'Àrea de Cultura del CCCB o de les persones a qui deleguin. Aquesta comissió s'haurà de constituir en un termini de noranta dies des del passat dilluns.

Aquesta Comissió, entre altres funcions, tindrà cura del seguiment d'aquest conveni marc; proposarà i impulsarà els convenis específics, i en farà el seguiment posterior; i també aprovarà i coordinarà les activitats específiques. La mateixa Comissió, un cop establerta, decidirà el seu règim de reunions i d'adopció vàlida d'acords.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: