Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rehabilitació del MNAT de Tarragona, segona millor actuació en una ciutat patrimoni de la humanitat

La rehabilitació de la coberta de la Catedral de Santiago ha guanyat el primer premi

Imatge d'arxiu d'unes escales acabades, a l'interior del MNAT, durant la rehabilitació Imatge d'arxiu d'unes escales acabades, a l'interior del MNAT, durant la rehabilitació ARXIU / COAATT
Patrimoni ACN
Dilluns, 16 Mai 2022 20:48

La rehabilitació del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ha rebut el segon premi de l'arquitectura tècnica a la millor actuació en una ciutat patrimoni de la pumanitat. El guardó el concedeix l'Associació de Col·legis Oficials en Ciutats Patrimoni Mundial, en col·laboració amb el Consell General de l'Arquitectura Tècnica d'Espanya (CGATE). El primer premi se l'ha endut la rehabilitació de la coberta de la Catedral de Santiago.

En una gala celebrada a la Real Fundación de Toledo, el president de l'entitat que acull les Ciutats Patrimoni, Diego Salas, ha explicat que "la finalitat d'aquest guardó és dignificar la feina dels aparelladors i arquitectes tècnics que conserven el patrimoni".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: