Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mas del Sord, la Toscana de l'Albiol

El pròxim mes d’agost farà cinc anys que la finca va cobrar vida novament, després de la rehabilitació, per convertir-la en un producte KM 0

Mas del Sord és una autèntica troballa paisatgística i arquitectònica a l'Albiol (Baix Camp) Mas del Sord és una autèntica troballa paisatgística i arquitectònica a l'Albiol (Baix Camp) MAS DEL SORD
Patrimoni Helder Moya
Divendres, 11 Febrer 2022 13:16

Mas del Sord és una autèntica troballa paisatgística i arquitectònica al municipi de l’Albiol (Baix Camp). Un entorn ple de vinya i uns capvespres multicolor donen la benvinguda a un espai ple d’encant, que t’enamora i et trasllada a la més pura Toscana italiana. Entre el verd dels cingles de la Mussara i la vermellor intensa de l'ocàs del sol, s’obre pas una màgica masia de pedra vista documentada del segle XIII, amb nou habitacions i on desconnectar, de veritat, és real.

Marta Cregut i Pere de Espona són els artífexs d’un somni fet realitat: Mas del Sord. El pròxim mes d’agost farà cinc anys que la finca va cobrar vida novament, després d’un any i mig d’intensa rehabilitació: "aquí t’endinses en un altre món, és un petit paradís on cuidem molt els detalls", exposa la Marta. L’interiorisme de la Masia és rústic, amb una acurada decoració marcada per l’elegància en els espais comuns, com també a les habitacions, originalment batejades amb noms de raïm. El magnífic treball del decorador Xavi Navarro es percep a les diferents àrees de Mas del Sord "els visitants agraeixen des de la confortabilitat de la piscina a l’estiu, on banyar-se a l’estiu és un privilegi. També vull destacar l’espai de la barbacoa per poder cuinar els clients mateixos, la polivalència de les nostres habitacions per aquelles famílies que venen amb nens, i també per parelles que cerquin una experiència de felicitat", assegura la Marta.

Mas del Sord Pere de Espona i Marta Cregut

Mas del Sord, endinsar-se en un altre món

La rehabilitació de Mas del Sord ha estat excelsa, fruit d’una inversió important per part de la propietat: "som sostenibles i autònoms, ens guarim dels pous d’aigua i de l’energia de les plaques fotovoltaiques. És el present i no el futur de la nostra autonomia com a masia", explica el Pere. Onze hectàrees de terreny us permetran respirar els aires d’oliveres, xiprers, alzines i de la vinya, realitzar escapades a peu, en bicicleta o simplement gaudir del so del rierol "volem créixer de manera orgànica, sense presses. Ens agrada tenir un client de qualitat, selectiu i que veu Mas del Sord com un valor afegit on estar bé, com estar en un altre món", descriu el Pere.

La Toscana de l'Albiol

En l'imaginari de qualsevol que vulgui visitar la Toscana, sense haver de desplaçar-se a terres italianes, que sàpiga que ho pot fer a l’Albiol. "És real i ho tenim a tocar, Mas del Sord és un producte quilòmetre zero que cal posar en valor, sobretot, per l’aposta d’haver-lo ressuscitat i per haver-se envoltat d’un magnífic equip de treball diari, que vindre a Mas del Sord sigui una experiència, hi hem posat tota la bona predisposició amb l’objectiu que els nostres hostes es sentin com a casa seva. Només cal que ens truquin al 977 26 11 56 o per whatsaap al 682 251 481. Els atendrem encantadíssims", diu la Marta, tot afegint que "el fet d’estar on estem li permet al visitant poder gaudir de tota mena de visites, des de fer una escapada a un celler del Priorat, visitar les Terres de l’Ebre, donar-se un bany a les platges de la Costa Daurada o fer un vermut al bell mig de Reus".

Mas del Sord, un autèntic paradís que val i molt la pena descobrir, d’aquells racons en que un cop hi has anat, repetiràs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: