Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu d'Història de Tarragona tindrà una programació estable durant tot l'any

La institució vol deixar de ser considerada una col·lecció per ser oficialment un museu

El conseller de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, el director del Museu d'Història de Tarragona, Cristòfor Salom, el dissenyador d'Opisso Studio, Sergi Opisso, en la roda de premsa de presentació de la nova imatge del museu El conseller de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, el director del Museu d'Història de Tarragona, Cristòfor Salom, el dissenyador d'Opisso Studio, Sergi Opisso, en la roda de premsa de presentació de la nova imatge del museu MAR ROVIRA
Patrimoni ACN
Dimarts, 08 Febrer 2022 13:12

El Museu d'Història de Tarragona tindrà per primera vegada una programació estable durant tot l'any, amb una oferta més àmplia d'activitats educatives i per a famílies.

La institució, catalogada com a col·lecció, vol ser un museu oficialment a mitjà termini i convertir Tarragona en una ciutat de referència patrimonial en l'àmbit nacional i internacional. Per això, s'ha renovat la imatge del museu, la senyalització i es generarà una nova museïtzació. La torre del Pretori també esdevindrà la principal seu dels espais culturals de la ciutat.

Els responsables del museu han explicat que volen superar les xifres de visitants d'abans de la pandèmia, ja que l'any passat en van rebre 387.325, la meitat respecte al 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: