Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inicien la restauració del mur romà d'un solar municipal del carrer de Sant Llorenç de Tarragona

L'Ajuntament destina 25.000 euros al sanejament i consolidació dels paraments de l'estructura

Vista general del solar municipal del carrer de Sant Llorenç de Tarragona amb el mur romà que s'hi restaura, al fons Vista general del solar municipal del carrer de Sant Llorenç de Tarragona amb el mur romà que s'hi restaura, al fons AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Patrimoni ACN
Dilluns, 24 Gener 2022 15:53

Els operaris treballen des de fa una setmana en les obres de restauració del mur romà d''opus vittatum' situat en un solar municipal del carrer de Sant Llorenç de Tarragona. L'Ajuntament vol que el projecte serveixi per sanejar i consolidar els paraments del mur romà, retirant els morters i elements afegits en èpoques posteriors, que distorsionen la seva lectura i en perjudiquen la conservació. També es netejarà l'espai de fongs i herbes, es tractaran les esquerdes, s'impermeabilitzarà i consolidarà. L'objectiu final del projecte és donar un nou ús al solar, integrant i posant en valor les seves restes arqueològiques.

Segons els estudis, el mur que es restaurarà s'associa a una part de la paret de reforç de tancament del recinte de culte, és a dir, de la plaça que encerclava el temple d’August.

Els treballs tenen un durada prevista de dos mesos i han estat adjudicats a l'empresa Arcovaleno Restauro S.L per un import de 25.300,39, sense IVA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: