Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit participarà en la 'Setmana de la Pedra Seca'

El 19 de novembre s'organtiza un col·loqui sobre la cuina de la pedra seca i, el dia 27, la Ruta de les barraques de pedra seca de Cunit

Imatge d'arxiu d'una barraca de pedra seca, a Cunit Imatge d'arxiu d'una barraca de pedra seca, a Cunit ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Novembre 2021 17:59

Del 19 al 28 de novembre, tots els racons dels Països Catalans reivindicaran el patrimoni de la pedra seca, el seu ofici i la seva tècnica constructiva organitzant activitats a l’entorn de la pedra seca per posar-la en valor.

A Cunit s’han organitzat dues activitats relacionades amb aquesta temàtica. El proper divendres 19 de novembre, a les 18:30h, la Biblioteca Municipal Marta Mata acollirà l'acte 'La cuina de la pedra seca', un col·loqui per a conèixer la cuina de les persones que feien servir aquestes construccions amb mostra d’elaboració en directe. L'activitat és gratuïta amb places limitades. Cal fer les inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El dissabte 27 de novembre tindrà lloc la Ruta de les barraques de pedra seca de Cunit. L'itinerari té un recorregut d’uns 7,5km per a conèixer les barraques que hi ha el terme municipal, amb guiatge que ens explicarà els usos i particularitats d’aquestes construccions. La sortida serà, a les 10h, des de la biblioteca. L'activitat és gratuïta i no necessita inscripció. Cal portar aigua i un calçat adequat.

D'altra banda, les AMPA’s dels centres SolCunit, Els Cossetans i de l'IES Ernest Lluch i Martí hi participaran recaptant fons pels afectats per l’erupció del volcà de l’illa de la Palma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: