Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visites guiades aquest cap de setmana per conèixer el nou Museu del Port

I el diumenge 7 de novembre, a les 12 hores, torna el cicle 'La mar bressol de contes. Contes des del bressol'

Aquest cap de setmana s'organitzen les visites guiades ‘Coneix el nou Museu del Port de Tarragona’ Aquest cap de setmana s'organitzen les visites guiades ‘Coneix el nou Museu del Port de Tarragona’ PORT DE TARRAGONA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 05 Novembre 2021 12:34

El Museu del Port, aquest dissabte 6 de novembre, a les 18 hores, i diumenge 7 de novembre, a les 12.30 hores, posa a l’abast del públic general l’activitat ‘Coneix el nou Museu del Port de Tarragona’. Es tracta d’una visita guiada gratuïta a les seves instal·lacions per a presentar el nou espai inaugurat, amb una renovada museografia. Cal fer reserva prèvia al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè l’aforament és limitat.

I també el mateix diumenge 7 de novembre, a les 12 hores, es fa l’activitat ’En Bum i el tresor del pirata amb la Companyia Homenots’ al Museu del Port dins de l’11a edició del cicle ‘La mar bressol de contes. Contes des del bressol’ que s’organitza conjuntament amb la Biblioteca Públic de Tarragona. És una activitat gratuïta adreçada a famílies amb infants a partir de 4 anys i cal fer reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dins del mateix cicle, el Museu del Port reprèn l’activitat gratuïta ‘Vine al Museu i pesca la història’, dimarts 9 de novembre a les 18 hores. Adreçada a famílies amb infants a partir de 6 anys, cal fer reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El Museu s’obre al públic després d’una remodelació que ha suposat una completa transformació de l’espai i del discurs museístic, una renovació integral que permet oferir una museografia d’emocions immersiva a través de la incorporació d’elements visuals i interactius. La nova exposició permanent del Museu convida a una col·lecció d’experiències lúdiques i sensorials: videojocs, audiovisuals de gran format, projeccions de 360 graus o expositors interactius.

L’horari és de dimarts a dissabtes de 10 h a 13 h i de 16 a 19 h i els diumenges i festius d'11 h a 14 h. Dilluns és tancat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: