Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els centres educatius de Constantí preparen noves propostes per al projecte 'Centcelles, el nostre objectiu'

Centcelles va acollir el passat 6 d'octubre una jornada de treball per donar forma al projecte per al nou curs

Centcelles va acollir el passat 6 d'octubre una jornada de treball per donar forma al projecte per al nou curs Centcelles va acollir el passat 6 d'octubre una jornada de treball per donar forma al projecte per al nou curs AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Octubre 2021 08:46

El Conjunt Monumental de Centcelles va acollir el passat 6 d’octubre una jornada de treball amb representants dels centres educatius de Constantí: l’escola Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, el col·legi Turó i l’Institut de Constantí, el MNAT i el Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès per tal de generar nous contextos d’aprenentatge per al projecte “Centcelles, el nostre objectiu” d’aquest curs 2021-2022.

El projecte 'Centcelles, el nostre objectiu' es reprèn aquest curs i arriba a la seva vuitena edició, després que la pandèmia obligués a interrompre’l l’any 2020. Organitzat per l’Ajuntament de Constantí i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb la col·laboració de l’empresa Repsol i la participació de tots els centres educatius de Constantí es planteja com un projecte en el qual els centres educatius de Constantí puguin tenir, en un element patrimonial proper i de primer ordre com és el conjunt monumental de Centcelles, una eina per la formació i l’aprenentatge a partir de propostes de treball innovadores.

Al mateix temps es treballa amb la voluntat de fer del Patrimoni i del coneixement històric una eina de desenvolupament i de formació, i a la vegada desenvolupar un projecte de participació ciutadana i d’implicació en la recerca, coneixement i difusió d’un patrimoni que és de tothom i que té, en aquest ús i complicitat, la seva raó de ser.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: