Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen treballs d'excavació arqueològica del fòrum provincial romà de Tarragona

L'any passat es va localitzar part de la fonamentació dels murs

Imatge dels treballs d'excavació arqueològica d'un immoble del carrer Civaderia, on el novembre del 2020 es va localitzar part de la fonamentació dels murs del fòrum provincial de Tarraco Imatge dels treballs d'excavació arqueològica d'un immoble del carrer Civaderia, on el novembre del 2020 es va localitzar part de la fonamentació dels murs del fòrum provincial de Tarraco MANEL R. GRANELL
Patrimoni ACN
Divendres, 08 Octubre 2021 18:37

L'Ajuntament de Tarragona ha informat que aquesta setmana han començat els treballs d'excavació arqueològica d'un immoble del carrer Civaderia, on el novembre del 2020 es va localitzar part de la fonamentació dels murs del fòrum provincial de Tarraco. La fase actual completarà els treballs i durarà aproximadament un mes.

S'excavarà el subsòl per tal d'obtenir informació històrica i arqueològica i per plantejar futures actuacions. El cost de l'actuació és de 24.313,88 euros i permetrà també definir el traçat urbà de la ciutat romana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: