Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inicia el cicle 'Vine al MNAT en família!'

Aquest dissabte 2 d’octubre, al Tinglado 4, tindrà lloc la primera activitat del cicle: 'Ave Salve, Quintus et Sabina!'

El proper dissabte 2 d’octubre s’inicia el nou cicle dirigit a les famílies, “Vine al MNAT en família!” El proper dissabte 2 d’octubre s’inicia el nou cicle dirigit a les famílies, “Vine al MNAT en família!” MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 01 Octubre 2021 22:00

El proper dissabte 2 d’octubre s’iniciarà el nou cicle dirigit a les famílies, 'Vine al MNAT en família!'. La primera activitat del cicle, 'Ave Salve, Quinturs et Sabina!', començarà a les 17h.

Al Museu hi ha dos nous protagonistes que ens ajudaran a descobrir com era la ciutat de Tàrraco, en Quintus i la Sabina, un parell de germans romans. Voleu conèixer les seves històries? Des del Museu us anirem mostrant les aventures d’aquests infants que van viure a Tàrraco i que ens permetran conèixer una mica més qui eren i com vivien en època romana.

A través de les seves històries, tots els primers dissabtes de mes, coneixerem aspectes com l’alimentació, a quins espectacles anaven, com es vestien, etc. En aquesta primera sessió de benvinguda, en Quintus i la Sabina ens conviden a passar la tarda a la seva domus de Tàrraco, on descobrirem com és el seu dia a dia.

El cicle

El cicle continuarà el dissabte 6 de novembre, amb l’activitat 'La Sabina i en Quintus' preparen un convivium, on ajudarem els germans a preparar un banquet, el dissabte 4 de desembre 'Passem una tarda espectacular?', on descobrirem els espectacles de Tàrraco, i el trimestre acaba el diumenge 5 de desembre, amb una gran cloenda al Teatre romà de Tàrraco, amb l’espectacle de titelles 'Marc Antoni i Cleòpatra', a càrrec de Genovesa, narratives teatrals (Oriol Montesó i Joan Rioné).

Les activitats estan recomanades per a famílies amb infants fins a 12 anys.

El preu és de 4 € per persona i activitat. Els menors de 3 anys tenen entrada gratuïta. Cal fer reserva prèvia a: https://www.mnat.cat/activitats/672/ave-salve-sabina-et-quintus/

Consulteu la resta de la programació a: https://www.mnat.cat/activitats/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: