Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Instal·len una xarxa a la cantonada nord-est de la Torre del Pretori de Tarragona

És una actuació derivada dels treballs d’inspecció de fa unes setmanes i tenen per objectiu eliminar el perill de possibles despreniments a la via pública

Els treballs tenen per objectiu eliminar el perill de possibles despreniments a la via pública Els treballs tenen per objectiu eliminar el perill de possibles despreniments a la via pública AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Setembre 2021 07:58

Aquest dilluns es van dur a terme els treballs d’instal·lació d’una xarxa a la cantonada nord-est de la torre del Pretori. Es tracta d’una actuació derivada dels treballs d’inspecció realitzats fa unes setmanes i tenen per objectiu eliminar el perill de possibles despreniments a la via pública.

Aquesta actuació s'emmarca dins dels treballs d'inspecció i manteniment que estem duent a terme a la torre del Pretori, però a més, segons apunta el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo "aquesta intervenció és provisional i en els propers mesos iniciarem les obres de conservació i recuperació de les façanes de la Torre". L'objectiu és desenvolupar actuacions integrals i de caràcter definitiu.

 

Els treballs de subministrament i col·locació de la xarxa han estat adjudicats a l’empresa Bosch Pascual Construcciones per un import de 3.755,44 € IVA exclòs, i es realitzen sota la supervisió tècnica la conselleria de Patrimoni, amb el control arqueològic de l’arqueòloga Laura Bricio, de l’empresa IBERAPT SL, adjudicatària d’aquest servei per un import de 850 € IVA exclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: