Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra aquest dissabte 'La Nit del Patrimoni'

La gran festa de la cultura inclou el 4rt Festival de Dansa Escena Patrimoni i la obertura de monuments oberts en horaris extraordinaris

La muralla de Tarragona, al passeig de Torroja La muralla de Tarragona, al passeig de Torroja ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 17 Setembre 2021 22:29

Les 15 ciutats inscrites en la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO celebren de forma simultània, el dissabte 18 de setembre, la gran festa de la cultura, que inclou la quarta edició de Festival de Dansa Escena Patrimoni, la obertura de monuments oberts en horaris extraordinaris i múltiples activitats artístiques.

A Tarragona, els recintes històrics següents seran d’accés gratuït i estaran oberts extraordinàriament fins a les 23 h: Pretori i Circ Romà; el Passeig Arqueològic i Muralles; Amfiteatre Romà; i el Fòrum de la Colònia.

Dansa i patrimoni

La companyia valenciana Marea Danza oferirà el seu espectacle 'Roda', al Claustre del Seminari. Amb Roda, aquesta companyia valenciana recupera el folklore valencià i l’acosta a la creació contemporània. Durant vint minuts, les ballarines Elena Marava, Irene de la Rosa, Maria José Mora, Paula Sebastián i Yolanda López ens atansen a la terra, als elements primaris que ens dona i ens permeten gaudir i crear una nova vida. Una proposta de dansa contemporània amb música d’arrel interpretada en directe per Andrés Belmonte (vents), Alex Cesarini (baix), Alex Guitart (cordes), Elma Sambeat (veu).

Roda Marea Danza petita

La representació es podrà veure a les 18.30 h i a les 20 h al Seminari, i és d’accés gratuït amb invitació prèvia (entrades.tarragona.cat). També es podrà seguir en streaming a lanochedelpatrimonio.com La Nit del Patrimoni 2021 està organitzada pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i l’Ajuntament de Tarragona i patrocinada pel Ministerio de Cultura y Deporte i el Ministerior de Asuntos Exteriores i el recolzament del Centro de Patrimonio Mundial de la Unesco.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: