Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de portes obertes, aquest dissabte, al Jaciment del Barranc de la Boella

Durant la jornada s’oferiran dues exhibicions de talla d’eines de pedra, una a les 11h i l’altra a les 13h, en el mateix jaciment

Durant la jornada s'explicarà quin és l’estat de la recerca i els treballs Durant la jornada s'explicarà quin és l’estat de la recerca i els treballs AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 17 Setembre 2021 22:23

Durant aquest mes de setembre, un grup de 30 persones expertes en arqueologia i biologia sota la direcció de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES-CERCA) estan excavant per 15è any consecutiu al Barranc de la Boella, a la Canonja.

Per tal d'explicar-vos l’estat de la recerca i els treballs es convida al públic en general a la jornada de portes obertes que se celebrarà dissabte 18 de setembre des de les 10 del matí fins les 13.30 hores. Durant la jornada s’oferiran dues exhibicions de talla d’eines de pedra, una a les 11 i l’altra a les 13 hores, en el mateix jaciment, a càrrec de Miquel Guardiola, responsable de socialització de l’IPHES-CERCA.

No cal inscripció prèvia. S’ha d’anar directament al jaciment (al costat de l’Hotel la Boella), dins de l’horari indicat de 10 a 13. Allí, a mesura que hi vagi havent gent, els responsables de l’excavació faran grupets per anar explicant com es troba l’excavació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: