Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona finalitza els treballs d'inspecció i manteniment de la Muralla

Un conservador-restaurador en Béns Culturals ha dut a terme les tasques de manteniment d’aquest monument patrimonial, en el primer tram intern

Finalitzen els treballs d'inspecció i manteniment de la Muralla. Finalitzen els treballs d'inspecció i manteniment de la Muralla. AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Setembre 2021 20:23

Dijous passat, es van donar per acabats els treballs d’inspecció i manteniment de la Muralla a la Baixada del Roser de Tarragona. L’empresa va enretirar les tanques i va restablir la senyalització de trànsit. També s’ha restablert l’accés pel portal de Sant Antoni i properament es col·locaran les pilones del carrer Escrivanies Velles i del Pla de la Seu.

Durant aquests dies, la Muralla de Tarragona s’ha sotmès a treballs d’inspecció i manteniment. Una empresa especialitzada -encapçalada per un conservador-restaurador en Béns Culturals amb titulació universitària- ha dut a terme les tasques de manteniment d’aquest monument patrimonial, en el primer tram intern de la Muralla, situat a la Baixada del Roser -entre la plaça de Sant Joan i l’Arc del Roser- fins a arribar a la plaça del Pallol i tindrà un pressupost de 45.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: