Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí obre les inscripcions per a la caminada popular i visita guiada a la 'Ruta de Sant Llorenç'

L’activitat, inclosa en la programació de la Diada Nacional de Catalunya a Constantí, es realitzarà el pròxim diumenge 12 de setembre

 La Ruta de Sant Llorenç es presenta com un itinerari fàcil i variat on es poden descobrir valors històrics, naturals, paisatgístics i rurals de Constantí La Ruta de Sant Llorenç es presenta com un itinerari fàcil i variat on es poden descobrir valors històrics, naturals, paisatgístics i rurals de Constantí CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Setembre 2021 08:07

Des d’aquest dimecres i fins el dia 9 de setembre es poden fer les inscripcions per participar en la caminada popular i la visita guiada al voltant de la 'Ruta de Sant Llorenç'. L’activitat, inclosa en la programació de la Diada Nacional de Catalunya a Constantí, es realitzarà el pròxim diumenge 12 de setembre.

Les inscripcions es poden fer a la recepció de l’Ajuntament, trucant al telèfon 977 52 05 21 o bé al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El preu de l’activitat és d’1 euro.

La caminada seguirà el recorregut de l’itinerari de l’APP “Natura Local” i comptarà amb les explicacions del guia cultural Ferran Marín. A l’inici de la caminada es visitarà el nou dipòsit municipal d’aigua de les Forques, amb comentaris a càrrec dels tècnics d’Agbar. Tots els participants rebran un val de vermut per a algun dels establiments adherits. A més, tots aquells que no la tinguin d’anteriors caminades, rebran una samarreta de regal. La sortida de la caminada tindrà lloc a les 9 h, des del Parc de la Mòbila.

La Ruta de Sant Llorenç es presenta com un itinerari fàcil i variat on es poden descobrir valors històrics, naturals, paisatgístics i rurals de Constantí. Pel recorregut s’hi trobaran les restes de l'ermita de Sant Llorenç, al voltant de la qual es produeix el primer poblament del municipi al segle XII; masos en actiu com el de Serapi; cellers experimentals com Mas dels Frares al costat de conreus tradicionals de secà; arbres singulars i camins amb llegendes. Tot plegat transcorre per camins carreters que acosten al medi natural que envolta el terme i a les seves arrels històriques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: