Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rehabilitació del Molí de Dalt del Mas de Forès avança a bon ritme

L'antic molí d'Alcover pretén esdevenir un nou espai cultural, pedagògic i d'interpretació a la Vall del riu Glorieta

L'antic molí pretén esdevenir un nou espai cultural, pedagògic i d'interpretació a la Vall del riu Glorieta L'antic molí pretén esdevenir un nou espai cultural, pedagògic i d'interpretació a la Vall del riu Glorieta AJUNTAMENT D'ALCOVER
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 03 Setembre 2021 11:42

Avancen els treballs de rehabilitació del Molí de Dalt de Mas de Forès d'Alcover, que pretén esdevenir un nou espai cultural, pedagògic i d'interpretació a la Vall del riu Glorieta.

La urgència d'intervenir arquitectònicament en l'antic molí es va convertir en una prioritat per l’Ajuntament d’Alcover. Al valor de recuperar un patrimoni en perill se li suma la necessitat de dotar la vall d'una estratègia eficaç en clau turística i de sostenibilitat.

Molí de Dalt rehabilitació

El Molí de Dalt de Mas Forès és un exemple d’arquitectura industrial de finals del S XVIII. La seva ubicació el converteix en indret immillorable per entendre no solament el període de vida de l'edifici sinó l’evolució del territori des del seus orígens, la vinculació de l'home amb la natura i la gestió dels seus recursos naturals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: