Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visites guiades gratuïtes al nou Museu del Port aquest cap de setmana

Les visites es faran divendres 13 a les 19 h i dissabte 14 d'agost, a les 12.30 h en català, i dissabte 14, a les 19 h, i diumenge 15, a les 12.30 h en castellà

Imatge interior del nou Museu del Port Imatge interior del nou Museu del Port PORT DE TARRAGONA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 13 Agost 2021 07:54

A mitjans del mes de juliol es va inaugurar el nou Museu del Port amb una renovada museografia per a tots els públics. Aquest nou espai s’obre al públic després d’una remodelació que ha durat més d’un any i que ha suposat una completa transformació de l’espai i del discurs museístic. És una baula important en la relació entre el Port i la ciutat: un espai renovat per a donar a conèixer el lligam perenne entre el món portuari i ciutadà.

Durant aquest cap de setmana es faran visites guiades i gratuïtes al Museu del Port on es pot redescobrir aquesta vinculació. Les visites es faran divendres 13 a les 19 h i dissabte 14 d'agost, a les 12.30 h en català, i dissabte 14, a les 19 h, i diumenge 15, a les 12.30 h, en castellà.

Cal, però, abans fer reserva prèvia a aquest enllaç.

El nou Museu ha tingut una renovació integral que permet oferir una nova museografia d’emocions a través de la incorporació d’elements visuals i interactius El Museu s’organitza en quatre grans àmbits: ‘Entre el mar i la terra’, on explica la raó de ser dels ports, els orígens i els inicis del Port deTarragona; ‘Fer-se a la mar’, al voltant de les tècniques de navegació i de les embarcacions que hi han transitat; ‘La vida al port’, amb una taula interactiva, on es pot trobar des de la funció de les dones al port, el comerç, el tràfic de productes químics o els oficis del món de la mar, i ‘'Port i sostenibilitat’, on es reflecteix el canvi de fesomia del territori, tant en l’espai immediat com en el d’influència.

També hi ha un apartat sobre l’arqueologia subaquàtica que ajuda a entendre l’evolució de la navegació i de la humanitat. La nova exposició permanent del Museu facilita que la visita sigui una col·lecció d’experiències lúdiques i sensorials per a qui ho visita: videojocs, audiovisuals de gran format, projeccions de 360 graus o expositors interactius.

L’horari és de dimarts a dissabtes, de 10 h a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius, d'11 h a 14 h. Dilluns és tancat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: