Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus rehabilita l'edifici modernista el Mas Totosaus com a espai administratiu

El consistori treu a exposició pública el projecte bàsic i d'execució

Recreació del orojecte de rehabilitació del Mas Totosaus, que es convertirà en un espai administratiu Recreació del orojecte de rehabilitació del Mas Totosaus, que es convertirà en un espai administratiu AJUNTAMENT DE REUS
Patrimoni ACN
Dimecres, 11 Agost 2021 18:20

L'Ajuntament de Reus ha tret a exposició pública el projecte bàsic i d'execució de la rehabilitació del Mas Totosaus que es convertirà en un espai administratiu. El projecte d’obres preveu un pressupost 213.000 euros i planteja mantenir "al màxim" l'essència original del mas, un edifici modernista projectat l'any 1906 per l'arquitecte reusenc Pere Caselles per a Elvira Figueras, viuda de Totosaus, amb un alt interès històric i patrimonial està catalogant el consistori.

Tindrà un espai polivalent i de reunions; dues sales posteriors per a despatxos i un magatzem. Es modificarà la façana oest per fer un nou bany adaptat on hi havia l’antiga cuina i una plataforma elevadora per facilitar l’accessibilitat "de forma discreta".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: