Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona incorpora Martí i Franquès a les rutes teatralitzades sobre personatges històrics

El cicle 'Tarragona amb els ulls de..' continua les rutes sobre Pons d'Icart, fins al 21 d'agost, i oferirà les de Martí i Franquès, del 20 d'agost al 16 d'octubre

Imatge d'arxiu de la ruta científica Martí i Franquès Imatge d'arxiu de la ruta científica Martí i Franquès ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Agost 2021 11:09

El Museu d’Història amplia el cicle 'Tarragona amb els ulls de..', de rutes teatralitzades a través de sorprenents personatges històrics de la ciutat i ho fa amb Antoni de Martí i Franquès, mentre continuen les de Lluís Pons d’Icart fins al 21 d’agost. Així, del 20 d’agost al 16 d’octubre, Martí i Franquès se situarà pels seus racons preferits de la ciutat i ens la farà conèixer millor.

Amb aquest nou personatge reviurem els seus anys de vida a la ciutat, de 1794 i 1832, i ho farem des del Passeig Arqueològic i el Camp de Mart, fins a l’Antiga Audiència i la Casa Castellarnau; acabant a l’actual Museu d’Art Modern, casa on va viure. La visita serà un viatge que es divideix en sis parts, on ens anirem submergint amb els esdeveniments d’aquells anys i alhora, alternat amb la professió i la vida privada del protagonista.

Tota la informació la teniu al cartell i venda entrades a www.entrades.tarragona.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: