Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'enfonsa la teulada de l'església de Santa Maria d'Ollers de Barberà de la Conca

Es desconeixen els motius que han provocat la fallida de l’estructura i la caiguda de la coberta, que sortosament no va causar danys personals

Ahir, dimecres 28 de juliol, es va enfonsar la de la teulada de l’església de Santa Maria d’Ollers de Barberà de la Conca Ahir, dimecres 28 de juliol, es va enfonsar la de la teulada de l’església de Santa Maria d’Ollers de Barberà de la Conca ARQUEBISBAT DE TARRAGONA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juliol 2021 21:23

Ahir, dimecres 28 de juliol, es va enfonsar la de la teulada de l’església de Santa Maria d’Ollers de Barberà de la Conca, de la Parròquia de Pira, segons ha informat l'Arquebisbat de Tarragona.

Amb la màxima urgència, els serveis tècnics de l’Ajuntament de Barberà i el responsable de l’Arquebisbat van traslladar-se al lloc dels fets per fer una primera valoració dels danys i revisar l’estabilitat de l’immoble. A hores d’ara es desconeixen els motius que han provocat la fallida de l’estructura i la caiguda de la coberta, que sortosament no ha provocat danys personals.

Fins al moment els tècnics de l’Arquebisbat han realitzat les gestions pertinents d’urgència perquè s’iniciïn els treballs de seguretat, neteja i retirada de la runa que ha caigut a l’interior de l’immoble. Un cop aquests treballs estiguin finalitzats s’estudiaran i valoraran les actuacions necessàries posteriors.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: