Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç obre al públic l'exposició sobre la pedra seca a Catalunya

'Tota pedra fa paret' es pot visitar, des d’aquest cap de setmana, amb cita prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'exposició 'Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya' es pot visitar els caps de setmana, fins el 25 d'agost L'exposició 'Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya' es pot visitar els caps de setmana, fins el 25 d'agost CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Juliol 2021 00:03

Des d’aquest cap de setmana del 24 i 25 de juliol, ja es pot visitar l’exposició 'Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya', a les dependències de l’Auditori Municipal de l’Arboç, ubicat a l’edifici de la Casa de Cultura de l’Arboç, al carrer Major 37.

Aquesta exposició ha estat un gran èxit allà on s’ha exposat, i actualment n’hi ha dues en itinerància i una de fixa. L’Arboç acollirà aquesta exposició fins el proper 25 d’agost, data de finalització de la Festa Major de l’Arboç, en horari de cap de setmana, els dissabtes de 10 a 13h i 17.30 a 19.30 h i els diumenges de 10 a 13h.

Degut a les mesures de prevenció de la pandèmia de Covid-19, per visitar l’exposició és necessari concertar cita prèvia a través del correu electrònic habilitat Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant els noms i cognoms de la persona o persones que desitgen veure l’exposició i quin dia i hora en vol visionar.

En una data encara per concretar es farà la inauguració prevista inicialment pel passat 16 de juliol i ajornada degut a les mesures preventives de la Covid-19.

L'exposició està organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: