Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí descobreix el seu passat medieval amb una Caminada nocturna

Un centenar de persones va participar en aquesta activitat que s'emmarca dintre del cicle 'Fem Estiu, Fem Constantí'

Prop d’un centenar de persones van participar aquest dimarts d’una Caminada nocturna per conèixer el Constantí medieval Prop d’un centenar de persones van participar aquest dimarts d’una Caminada nocturna per conèixer el Constantí medieval AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 22 Juliol 2021 08:39

Prop d’un centenar de persones van participar aquest dimarts 20 de juliol d’una Caminada nocturna per conèixer el Constantí medieval. L’activitat s’emmarcava dintre del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” que ha programat tot un seguit de caminades per conèixer i descobrir el passat del terme municipal.

Aquesta activitat tenia com a objectiu destacar la importància que va tenir el poble de Constantí durant l’edat mitjana, on entre d’altres fets rellevants l’Arquebisbe de Tarragona hi tenia fixada la seva residencia estival. Malgrat no es conserven vestigis arquitectònics d’aquest passat medieval, el municipi té un urbanisme medieval completament intacte que s’ha volgut difondre i posar en valor amb aquesta activitat.

La caminada, que va comptar amb l’acompanyament del guia cultural Ferran Marín, va sortir des de la plaça Mossèn Jacint Verdaguer i el recorregut va seguir pel carrer Major, carrer de les Creus, raval de Sant Cristòfol, plaça dels Castell i carrer Església Vella. En aquests punts es van localitzar les antigues portes de la vila, es visitarà el cementiri vell, el castell i l’església vella.

També es va fer un recorregut pel perímetre de les muralles i es van visitar les torres del parc de la Muralla, del carrer Sant Vicenç i el que queda del baluard de les escales del Morrot.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: