Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona obre un procés participatiu per decidir l'ús d'un tram de la graderia del circ romà

Les propostes es poden fer a través d'internet

Imatge d'arxiu de la plaça Sedassos de Tarragona i les noves escales de fusta que s'han construït al circ romà Imatge d'arxiu de la plaça Sedassos de Tarragona i les noves escales de fusta que s'han construït al circ romà ELOI TOST / ACN
Patrimoni ACN
Dimarts, 04 Mai 2021 13:05

L'Ajuntament de Tarragona ha obert un procés participatiu per tal de definir els usos al tram de graderia del circ romà de la plaça dels Sedassos així com a la mateixa plaça. El consistori vol conèixer el conjunt d'accions que han de servir per millorar l'aprofitament de la plaça i les idees es debatran amb el teixit veïnal, social i comercial de la Part Alta.

Es farà en dues fases, una d'oberta perquè la ciutadania aporti idees i una segona de votació de les propostes avaluades per un comitè tècnic. Les propostes s'estructuraran en quatre àmbits: usos i dinàmiques de l'espai públic, possibles millores de l'entorn físic de la plaça, dinamització de l'activació econòmica i comunicació comunitària. Les idees s'envien a través d'internet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: