Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença la recuperació del sistema de drenatge d'aigua de l'arena de l'amfiteatre de Tarragona

És una de les actuacions que permetrà obrir el monument al públic de cara a l'estiu

Imatge de les obres al canal de drenatge d'aigua de l'amfiteatre de Tarragona, amb el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, supervisant-les Imatge de les obres al canal de drenatge d'aigua de l'amfiteatre de Tarragona, amb el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, supervisant-les ELOI TOST / ACN
Patrimoni ACN
Divendres, 16 abril 2021 14:40

El sistema original de drenatge d'aigua de l'arena de l'amfiteatre romà de Tarragona s'ha començat a recuperar aquest dimecres. Es tracta d'unes actuacions que duraran unes setmanes i que permetran garantir la conservació del monument. Tal com ha explicat el conseller de Patrimoni de Tarragona, Hermán Pinedo, "l'aigua fa molt mal a la roca de l'amfiteatre" i fins ara els canals d'època romana estaven coberts per runa fruit de la manca de manteniment. Això provocava que quan hi havia pluges intenses l'aigua s'acumulés i fes malbé el monument.

Alhora, es millorarà el paviment de la porta Triumphalis que permet als visitants accedir a l'arena. Les obres costen globalment gairebé 13.000 euros i es preveu que s'acabin abans de l'estiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: