Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demana a l'Ajuntament que repari els plafons malmesos dels espais de memòria

El Memorial Democràtic recorda al consistori que "és compromís de les entitats locals el manteniment de la senyalització"

La senyalització del búnquer de la platja de les Madrigueres, en mal estat La senyalització del búnquer de la platja de les Madrigueres, en mal estat XARXA VENDRELLENCA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 09 abril 2021 20:44

La Xarxa Vendrellenca (XV) ha demanat que es reparin els plafons informatius dels espais de memòria que es troben en mal estat pel pas del temps o per actes vandàlics. La plataforma veïnal proposarà a l'Ajuntament del Vendrell que sol·liciti una subvenció a la Generalitat de Catalunya per a la reparació dels plafons malmesos. En concret, la XV denuncia l'estat de degradació en què es troben els punts informatius del búnquer de la platja de les Madrigueres i de l'estació de Sant Vicenç de Calders.

                                                                              Punt informatiu de l'estació: 

Espais Memòria Sant Vicenç de Calders

En relació a la demanda feta fa uns dies per la plataforma veïnal a la Generalitat, la Xarxa Espais de Memòria (Memorial Democràtic) ha respost avui tot recordant que "és compromís de les entitats locals (ajuntaments, consells comarcals,....) el manteniment de la senyalització dels espais de la memòria".

Des del Memorial Democràtic i la Direcció General de Memòria Democràtica insten al consistori vendrellenc a acollir-se a la reposició i manteniment de la senyalització i de l’arranjament dels espais de memòria, a través de la línia de subvencions per a aquesta finalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: