Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitzen les obres de restauració del Molí de les Tres Eres de Cambrils

Aquest cap de setmana reobre portes la sala de moles ja rehabilitada, amb l’horari habitual i l’aforament limitat al 50%

Imatge de la visita a la finalització de les obres del Molí de les Tres Eres Imatge de la visita a la finalització de les obres del Molí de les Tres Eres AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 26 Març 2021 11:03

Les obres de restauració i museïtzació del museu Molí de les Tres Eres de Cambrils finalitzen aquesta setmana. Els treballs es van iniciar a principis del mes de febrer i s'ha aconseguit l’objectiu d'acomplir els terminis i poder disposar de tot l'equipament museístic visitable ara que arriba la Setmana Santa. Aquest dijous ho ha pogut comprovar la regidora de Cultura i Festes de Cambrils, Cinta Ballesté, en una vista a l’obra acompanyada dels representants del Centre d’Estudis Cambrilencs (entitat amb seu al Molí de les Tres Eres).

Les actuacions

Les obres, a càrrec del Museu d'Història de Cambrils, han permès intervenir en aquells punts més afectats pel pas del temps i les inclemències meteorològiques: la teulada, l’exterior del mur septentrional i l’interior de la sala de moles. Aquest darrer punt va obligar a tancar la visita a l'espai on es poden veure els dos molins fariners hidràulics presents dins de l'edifici.

Cal recordar que, entre les patologies estructurals del Molí de les Tres Eres que ara s'han resolt, hi ha les ocasionades per l’aiguat del 22 d’octubre de 2019, que va provocar el trasllat de les tasques administratives del Museu d'Història de Cambrils al Centre Cultural. Per tot això, es va redactar el projecte i es van encarregar els treballs a l'empresa constructora local Grup Gestió 3000 SL per un import de 28.486,54 euros, que s'han invertit tot resolent les necessitats més urgents detectades pel personal tècnic municipal.

L'abast de les millores realitzades a l'equipament patrimonial ja es podran veure finalitzades aquest cap de setmana. Això permetrà reobrir la sala de moles junt amb tot el museu en l'horari habitual de dissabtes, de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i diumenges i festius, de 11 a 14 hores, sempre però amb l'aforament limitat al 50% de l'aforament segons la normativa vigent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: