Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona realitza un conjunt d'intervencions al tram de la Muralla de l'Antic Escorxador

S’hi han realitzat treballs de neteja i acondicionament i s’hi ha intal·lat una barana de seguretat

Imatge del conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, i la regidora de Junts xTGN, Elvira Vidal Imatge del conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, i la regidora de Junts xTGN, Elvira Vidal DAVID OLIETE
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Desembre 2020 01:17

En els darrers dies l’Ajuntament de Tarragona ha dut a terme un seguit d’actuacions de manteniment al voltant del tram de la Muralla que toca a l’Antic Escorxador (actual edifici del rectorat de la URV). En concret, s’han realitzat treballs de neteja i acondicionament i s’hi ha instal·lat una barana de seguretat, responent així a les demandes d’assegurar aquest punt del monument, molt exposat al pas dels vianants i amb un desnivell important.

En aquest sentit, el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, s’ha mostrat satisfet amb la intervenció. “Continuem invertint en seguretat i manteniment del nostre patrimoni”, ha declarat, i ha volgut agrair expressament a la consellera Elvira Vidal “el seu compromís amb la seguretat i l’accessibilitat del patrimoni”.

Aquestes tasques són una iniciativa de la Brigada Municipal, seguint instruccions del conseller de Territori, Xavi Puig, i l’empresa Agrotàrraco ha estat l’encarregada de desbrossar i eliminar la vegetació invasiva d’aquest entorn per dignificar l’espai. La intervenció forma part d’un projecte global d’acondicionament i manteniment de la Muralla romana i el seu entorn.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: