Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Salou rep la cessió de dues finques que formaran part del Camí de Ronda

L’alcalde Pere Granados ha rubricat els acords amb la propietat, que ha cedit una porció de la parcel·la arran de mar, de forma gratuïta, per a ús públic

Aquest és un pas molt important per donar-li continuïtat i connectar, de manera fàcil, les cales de la part més conservada del Cap Salou, a la zona de la Cala de la Penya Tallada Aquest és un pas molt important per donar-li continuïtat i connectar, de manera fàcil, les cales de la part més conservada del Cap Salou, a la zona de la Cala de la Penya Tallada AJUNTAMENT DE SALOU
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Desembre 2020 20:43

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, ha signat aquest matí a Alcaldia uns convenis en què la propietat de dues finques de titularitat privada, arran de mar, a la Cala de la Penya Tallada, cedeix la part dels terrenys afectats per permetre el pas del Camí de Ronda a l’Ajuntament de Salou. Es tracta de 104 m2, corresponents a dues parcel·les, de 81m2 i 23m2.

Signatura de la cessió de la part dels terrenys afectats per permetre el pas del Camí de Ronda: 

Pere Granados terrenys Cala de la Penya Tallada

L’alcalde ha mostrat la seva satisfacció perquè “aquesta signatura és molt important, ja que implica que, quan estiguin les obres fetes, es podrà accedir directament fins a la Penya Tallada quan fem el Camí de Ronda, un fet que fins ara no era possible”. D’aquesta manera, el sender que recorre el litoral salouenc es podrà fer continu, des de Pilons fins al Far, sense interrupcions, per primera línia de mar”.

Segons el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, "en aquests moments, la major part de les finques de titularitat privada que hi havia fins arribar al Cap Salou ja estan cedides. Ara només caldrà fer una tramitació urbanística, perquè la cessió que ha estat signada avui sigui efectiva".

D’aquesta forma, es podrà passar de la Cala de la Penya Tallada, gaudint d’un dels entorns paisatgístics més espectaculars de l’entorn litoral del Cap Salou.

Fins ara, des de la Punta Roja fins a la Punta Prima, el Camí de Ronda no era transitable, havent de desviar-se els passejants, en un tram, fins la carretera de la Costa, separant-se de la primera línia de mar. Per tant, aquest és un pas molt important per donar-li continuïtat i connectar, de manera fàcil, les cales de la part més conservada del Cap Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: