Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte per recuperar la muralla de Sant Antoni de Valls aconsegueix la subvenció de l'1,5% cultural

La intervenció també permetrà la creació d'una plaça i de zona verda en una de les entrades principals de Valls i Centre Històric

Reproducció virtual del projecte municipal de recuperació de la muralla de Sant Antoni de Valls Reproducció virtual del projecte municipal de recuperació de la muralla de Sant Antoni de Valls AJUNTAMENT DE VALLS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Desembre 2020 19:06

El projecte de l'Ajuntament de Valls per recuperar la muralla de Sant Antoni ha aconseguit una subvencio de l'1,5% cultural del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, segons han anunciat fonts municipals. Es tracta d'un tram de la muralla del segle XIV declarada Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN).

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, es congratulava de l'anunci a través d'una piulada al seu compte de Twitter: "Una excel.lent notícia per al centre històric, el nostre patrimoni i tot l'entorn de protecció de l'església de Sant Joan".

Per la seva banda la regidora d'Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric de Valls, Sònia Roca, també ha destacat que aquesta intervenció, més enllà de la consolidació del propi parament medieval, "posa en valor el conjunt monumental i recupera per a l'ús públic l'espai lliure al voltant, amb la creació d'una plaça i de zona verda, en una de les entrades principals de Valls i Centre Històric".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: