Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu del Port enceta el 'Viatge a la Constel·lació Museu'

Del 14 al 20 de novembre, es pot fer un itinerari telemàtic pels museus tarragonins per descobrir una peça al voltant d’un mateix tema: la diversitat

Imatge d'arxiu del Museu del Port de Tarragona Imatge d'arxiu del Museu del Port de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 13 Novembre 2020 19:12

El Museu del Port, juntament amb set més museus de Tarragona, obren portes virtualment, aquest dissabte 14 de novembre, sota un mateix concepte: la diversitat. I el museu ha escollit la diversitat de gènere.

Aquests espais participen en l'itinerari virtual 'Viatge a la constel·lació museu', que substitueix enguany, a causa de la covid-19, els actes presencials de la Nit dels Museus. Una nova iniciativa que, a més d’endinsar-se en el ric patrimoni artístic i cultural de Tarragona, se suma a la celebració amb motiu dels 20 anys de la declaració del conjunt monumental de Tàrraco com a Patrimoni Mundial.

Així doncs, del 14 al 20 de novembre, es pot fer un itinerari telemàtic pels diferents museus tarragonins per descobrir una peça al voltant d’un mateix tema: la diversitat. En aquest ‘Viatge a la Constel·lació Museu’ es pot descobrir la peça o element patrimonial que proposa cada una de les institucions sobre la diversitat a través d’un vídeo que permet entendre la diversitat present en el patrimoni de la ciutat.

Per a poder participar en la ruta cal accedir a l’enllaç d’Auriga Serveis Culturals i descobrir quina peça proposa cadascuna de les institucions. Uns vídeos de curta durada serviran per contextualitzar cada element.

La ruta es pot seguir del 14 al 30 de novembre, des de casa o visitant el Museu del Port que continua obert al Tinglado 2 del Moll de Costa amb una reducció del seu aforament i amb les mesures de seguretat i higiene pertinents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: