Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Apareix part de la fonamentació del Fòrum romà de Tarraco i un tram de l'aqüeducte del Francolí

La descoberta es fa durant una intervenció arqueològica en un local municipal

Imatge de de les estructures del Fòrum de Tarraco que han aparegut durant una intervenció arqueològica a la Part Alta de Tarragona Imatge de de les estructures del Fòrum de Tarraco que han aparegut durant una intervenció arqueològica a la Part Alta de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Patrimoni ACN
Dilluns, 09 Novembre 2020 16:24

Una intervenció arqueològica a la planta baixa d'un local del carrer Civaderia de Tarragona, de titularitat municipal, ha posat al descobert part de les estructures de fonamentació del Fòrum provincial de l'antiga Tarraco romana. Es tracta del mur de l'angle nord occidental del porticat del Fòrum Provincial i un tram de l'aqüeducte del Francolí.

La intervenció és la primera d'un seguit d'actuacions per recuperar estructures presents a la Part Alta. Els treballs s'allargaran una setmana. Els executa l'empresa EOS per un valor d'adjudicació de l'obra de 7.480 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: