Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es commemoren els deu anys de la restauració de l'Orgue del Vendrell

L'acte tindrà lloc, aquest dimecres, 21 d'octubre, a les 20.30 h, a l'església parroquial

Aquest dimecres es commemoren els deu anys de la restauració de l'Orgue del Vendrell Aquest dimecres es commemoren els deu anys de la restauració de l'Orgue del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Octubre 2020 18:41

Els Amics de l'Orgue del Vendrell organitzen, aquest dimecres 21 d'octubre, a les 20.30 h, a l'església parroquial l'acte de commemoració dels 10 anys de la restauració de l'Orgue del Vendrell. Un acte on es llegiran unes frases de voluntat, d'invocació i súplica i diferents organistes vinculats a l'orgue respondran amb peces musicals.

Per commemorar els 10 anys, l'entitat també ha renovat el logotip, amb una nova versió més moderna i adaptada als temps actuals:

logo Orgue del Vendrell petit

L'entrada a l'acte és gratuïta però cal reservar prèviament enviant un correu electrònic amb el nom, cognoms i telèfon de contacte de totes les persones assistents, fins 30 minuts abans de començar l'acte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'aforament està limitat a 100 persones.

Totes les persones assistents a l'acte rebran un detall de la commemoració.

L'organització també recorda que s'haurà de mantenir la distància de seguretat, netejar-se de mans i portar mascareta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: