Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de portes obertes al Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Roda de Berà se sumarà aquest diumenge a les Jornades Europees del Patrimoni

Planta baixa del Museu de la Ràdio Luis del Olmo, al Roc de Sant Gaietà de Roda de Berà Planta baixa del Museu de la Ràdio Luis del Olmo, al Roc de Sant Gaietà de Roda de Berà AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Octubre 2020 16:42

Roda de Berà se suma un any més a les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) amb una jornada de portes obertes al Museu de la Ràdio Luis del Olmo per aquest diumenge, 11 d’octubre, de 10 a 14 hores. Serà una magnífica oportunitat per conèixer aquest museu únic a Catalunya.

El Museu de la Ràdio Luis del Olmo està conformat per més de 550 aparells de diferents estils i èpoques des de 1820 fins a l’actualitat, així com premis concedits al periodista radiofònic al llarg de la seva trajectòria professional.

Tots els aparells pertanyen a la col·lecció privada de Luis del Olmo, peces que el periodista ha cedit a l’Ajuntament de Roda de Berà per a la creació d’aquest museu. Va ser inaugurat el 9 de juny de 2012 i ampliat amb una planta més al juliol de 2019.

El museu també disposa d’una sala dedicada a l’arquitecte i artista Josep Maria Jvjol, estret col·laborador de Gaudí. Hi ha exposats 6 canelobres i un crucifix de forja policromada, entre d’altres informacions sobre l’artista.

L’aforament del museu és limitat degut a la pandèmia de la Covid-19 i per accedir-hi s’hauran de complir les mesures de prevenció i d’higiene.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: