Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona se suma a les Jornades Europees de Patrimoni

El MNAT ofereix una visita guiada al Teatre romà, portes obertes als espais i monuments i un taller de creació de models 3D a partir de la fotogrametria

El MNAT oferirà aquest dissabte una visita guiada gratuïta al Teatre romà de Tarragona El MNAT oferirà aquest dissabte una visita guiada gratuïta al Teatre romà de Tarragona ARXIU / MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 09 Octubre 2020 22:09

Tornen les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), un esdeveniment obert a tothom amb un gran ventall de propostes per viure noves activitats i experiències. En aquesta nova edició de les JEP, i seguint el lema proposat pel Consell d’Europa “Patrimoni i Educació”, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) proposa, com a novetat, un taller de creació de models 3D a partir de la fotogrametria, d’una manera senzilla i atractiva:

"Desperta el patrimoni del MNAT”

Es tracta d'un taller didàctic i participatiu que ens ensenyarà a mirar i descobrir el patrimoni d’una manera diferent: a partir de la fotogrametria. Una tècnica de captació d’imatges que consisteix en l’elaboració de models 3D a partir de fotografies.

Descobrirem les col·leccions del MNAT d’una altra manera, i amb els nostres mòbils aprendrem a crear models 3D de les peces del museu.

Ubicació: Tinglado 4. Moll de Costa

Dissabte 10 d'octubre: 10.30 h i 17.00 h / diumenge 11: 10.30 h

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Reserves a aquest enllaç

Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes a les seus del MNAT (Tinglado 4. Exposició Tarraco/MNAT, Museu i Necròpolis Paleocristians, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles), el dissabte 10 i el diumenge 11 d’octubre, dins dels horaris habituals, per apropar el nostre patrimoni a la ciutadania.

Visita guiada al Teatre romà

Finalment, el MNAT ofereix una visita guiada gratuïta al Teatre romà de Tarragona.

A la visita comentada coneixerem el teatre romà i el seu entorn, us explicarem com era, quins eren els espectacles que es feien, i quin era el paper que jugava dins de la trama urbana, i podreu recórrer la recreació de la càvea, que fa comprensible al visitant l’envergadura del monument en època romana.

Dia: dissabte 10, a les 18.00 h

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Reserves a aquest enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: