Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita guiada al Forn ibèric de Fontscaldes

Serà aquest dissabte 10 d'octubre, a les 09:30h, organitzada per l'Institut d'Estudis Vallencs

Imatge d'arxiu d'una visita al Jaciment ibèric de Fontscaldes Imatge d'arxiu d'una visita al Jaciment ibèric de Fontscaldes ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 09 Octubre 2020 16:15

L’Institut d’Estudis Vallencs (IEV) se suma a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) amb els municipis i entitats d’arreu de Catalunya que programen activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. L'IEV organitzarà, aquest dissabte 10 d'octubre, a les 09:30h, una darrera visita guiada al Jaciment de Fontscaldes.

Amb aquesta visita, l'IEV donarà per finalitzats els actes al voltant del centenari de l'excavació del més interessant i complet de tots els forns antics trobats a Catalunya, el Forn ibèric de Fontscaldes.

Per assistir-hi, cal fer la inscripció prèvia, al telèfon 977 600 660 o bé al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les places són limitades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: