Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de portes obertes, aquest dissabte al Castell de Falset

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, el museu obrirà tot el dia i hi haurà tres sessions de l'itinerari interpretatiu per l'exterior del castell

L'espai museístic Castell de Falset - Museu Comarcal obrirà les seves portes tot el dia aquest dissabte 10 d'octubre L'espai museístic Castell de Falset - Museu Comarcal obrirà les seves portes tot el dia aquest dissabte 10 d'octubre ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 09 Octubre 2020 10:52

Coincidint amb la celebreació de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), el Castell de Falset-Museu Comarcal organitza aquest dissabte 10 d'octubre una jornada de portes obertes tot el dia, amb entrada gratuïta, de 10 a 14h i de 16 a 20h. L'aforament de la visita està limitat a 20 persones.

D'altra banda, també es faran tres sessions de l’itinerari interpretatiu per l’exterior del Castell de Falset, a càrrec de l’Oriol Achón: a les 10h, a les 12h i a les 16.15h.

Degut a la situació sanitària actual cada sessió estarà limitada a 15 assistents i pel mateix motiu és necessària la inscripció prèvia. Preferiblement amb temps mitjançant un correu electrònic indicant nom, telèfon contacte, procedència, sessió i acompanyants i com a segona opció presencialment abans de començar l’activitat i fins que s’acabin les places de cada sessió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: