Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escales romanes de l'Antiga Audiència seran visibles des del carrer Ferrers

La porta de la Torre Romana de l'equipament se substituirà per una de vidre que facilitarà la visió

La porta de la Torre Romana de l'Antiga Audiència se substituirà per una de vidre que facilitarà la visió La porta de la Torre Romana de l'Antiga Audiència se substituirà per una de vidre que facilitarà la visió DAVID OLIETES
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 08 Octubre 2020 23:23

Aquest dijous 8 d’octubre s'han iniciat les obres de substitució de la porta de la Torre Romana de l’Antiga Audiència, situada al carrer Ferrers.

Actualment aquesta porta és metàl·lica i no permet ni l’accés segur ni la visibilització d’aquesta estructura romana tan important. La porta se substituirà per una de vidre que facilitarà la visió i aportarà llum natural a les escales romanes que hi ha a l’interior i que presenten un molt bon estat de conservació.

L’obra que ha estat adjudicada a Fulgencio Villar S.L., té una durada aproximada de cinc mesos i un pressupost de 50.000€, finançats en la major part, per la Fundació Mutua Catalana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: