Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu del Vidre de Vimbodí reobre portes a partir d'aquest dimarts

Les primeres demostracions es faran els dissabtes 19 i 26 de setembre, a hores convingudes, en grups reduïts i amb reserva prèvia

Porrons de la botiga del Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet Porrons de la botiga del Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet AJUNTAMENT DE VIMBODÍ I POBLET
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Setembre 2020 16:20

El Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet retorna, poc a poc, a l’activitat. Durant els pròxims dies, els visitants podran accedir a la botiga de l’equipament i a activitats com les demostracions en directe, visita a la col·lecció i tallers de sarga, sempre amb cita prèvia i seguint totes les mesures de seguretat corresponents.

L’obertura de portes d’alguns dels serveis de l’equipament cultural està prevista per aquest pròxim dimarts, 15 de setembre, de 9.15 a 13:30 hores, i es farà seguint totes les mesures de prevenció sanitària.

A partir de demà, la botiga del Museu reobrirà les seves portes i els visitants podran accedir a les instal·lacions en horari de matí. Per tal d’adaptar-se a les noves mesures de prevenció sanitària, l’equipament s’ha reforçat amb mampares i dispensadors de hidroalcohòlic a l'entrada del museu i de la col·lecció i és obligatori respectar la distància de seguretat al taller i l'entrada amb grups provinents de mateixos unitats familiars.

En aquest sentit, per accedir a els demostracions en directe —que es duran a terme, de moment, els dissabtes 19 i 26 de setembre, a les les 9:30, 10:30, 11:30 i 12:30 hores— serà imprescindible fixar la reserva prèvia a través dels canals de comunicació habituals del museu (977 87 83 25 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

A partir del pròxim mes d’octubre, les demostracions seran els dimecres, divendres i dissabtes, també a les 9:30, 10:30, 11:30 i 12:30 hores. Per a poder visitar la col·lecció caldrà presentar l'entrada de la demostració.

De moment no està previst reprendre els tallers escolars. Pel que fa als Tallers de Sarga s’iniciaran de nou a partir de 26 de setembre, en grups reduïts i en un espai especialment habilitat per a dur-los a terme seguint totes les mesures de seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: