Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen les visites teatralitzades del Caius i la Faustina a la Vil·la dels Munts d'Altafulla

També es reprenen les visites guiades a espais com el Teatre romà i el conjunt monumental de Centcelles, en el marc del programa ‘Estiueja al MNAT’

Tornen el Caius i la Faustina, amb una visita teatralitzada a la Vil·la dels Munts Tornen el Caius i la Faustina, amb una visita teatralitzada a la Vil·la dels Munts MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 02 Juliol 2020 11:10

Amb l’arribada de l’estiu, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) reprèn la seva activitat cultural, adaptada a la situació actual, amb totes les precaucions i mesures sanitàries necessàries, amb grups reduïts i aforament limitat adaptats a les necessitats de l’activitat i de l’espai, per poder continuar oferir interessants experiències en escenaris privilegiats. D’aquesta manera, tornen les visites teatralitzades amb el Caius i la Faustina a la Vil·la romana dels Munts, a Altafulla. Així mateix, s’ofereix també l’activitat ‘Vacances a Tàrraco’, al Tinglado 4 de Moll de Costa de Tarragona, com també tornen les visites guiades al teatre romà, les visites guiades al conjunt monumental de Centcelles i l’itinerari ‘Via i mort a Tàrraco’.

Un any més, la Faustina i el seu espòs Caius, duumvir de Tàrraco, conviden a conèixer la seva residència a la Vil·la romana dels Munts. Ells mateixos seran els amfitrions i explicaran com és la seva vida en aquesta vil·la a la vora del mar. Enguany, per tal d’ajustar-se a les necessitats d’aforament, es realitzarà una primera sessió familiar de 18:30h a 19:30 h, i una segona dirigida al públic general, de 20h a 21h, amb sessions en català i en castellà. Aquesta activitat es realitzarà des del 4 de juliol al 12 de setembre.

A partir del dimecres 1 de juliol i fins el 9 de setembre, , des del MNAT proposa unes ‘Vacances a Tàrraco’, al Tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona. Convertits en exploradors, els assistents podran conèixer com era la vida a la ciutat de Tàrraco en època romana, visitar els monuments, les botigues, passar una estona al circ, etc. Com a novetat, aquesta activitat es realitzarà en dos dies: els dimecres d’11h a 12h, i els dijous de 18:30h a 19:30h, al Tinglado 4, en sessions alternes en català i castellà.

'Vacances a Tàrraco' és la proposta del MNAT que es pot veure al Tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona. MNAT

vacances a Tarraco visita guiada MNAT

Tornen les visites guiades als centres del MNAT

Així mateix, tornen les visites guiades i els itineraris als centres del MNAT. D’una banda, tornen les visites guiades al Teatre romà, des del carrer Sant Magí, 1, de Tarragona. Es tracta d’una activitat dirigida al públic general, que es durà a terme del 3 de juliol a l’11 de setembre. El teatre de Tàrraco fou un dels tres edificis d’espectacles dels que gaudien els seus habitants. Els assistents podran descobrir com era, quins eren els espectacles que es feien, i quin era el paper que jugava dins de la trama urbana. Les sessions es duran a terme els divendres, de 20h a 21h, i s’oferirà una sessió complementària, de 19h a 20h, subjecte a demanda. En aquest cas, les sessions també s’ofereixen en català i castellà i l’activitat és gratuïta.
 
 Una altra de les visites guiades que tornen són les que es fan al conjunt monumental de Centcelles, a Constantí. També és una activitat dirigida al públic general, que es durà a terme del 5 de juliol al 13 de setembre. Amb aquestes visites es podrà conèixer aquest important edifici de l’antiguitat tardana ubicat molt a prop de Tàrraco, les escenes representades en el mosaic de cúpula que es conserva, i la història que ha viscut aquest conjunt monumental al llarg del temps. Les visites es duran a terme els diumenges, de 12h a 13h, en català i castellà, en sessions alternes.
 
Per últim, també es podrà fer l’itinerari ‘Vida i mort a Tàrraco’, que s’inicia a la Necròpolis Paleocristiana i finalitza al Centre comercial Parc Central, dirigit al públic general, que es durà a terme de l’1 de juliol al 8 de setembre. Aquest itinerari permet conèixer quina va ser l’evolució d’uns dels suburbis de Tàrraco, i quines activitats s’hi desenvolupaven. Les visites es realitzaran els dimarts, de 19h a 20:30h, en català i castellà en sessions alternes.
 
Per a realitzar aquestes activitats, l’entrada es pot reservar a través del web del MNAT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: