Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llum verda a la reparació de la coberta i voltes de l'antiga església de Sant Francesc de Valls

L'Ajuntament invertirà 434.000 euros en una actuació per solucionar les diverses patologies

Imatge d'arxiu de l'església de Sant Francesc de Valls Imatge d'arxiu de l'església de Sant Francesc de Valls ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni ACN
Dimecres, 10 Juny 2020 14:07

L'Ajuntament de Valls ha obert el procés de licitació de les obres de reparació de les voltes i coberta de l'històric edifici de l'església de Sant Francesc amb una inversió de 433.500 euros. Segons fonts municipals, l'actuació preveu solucionar les diverses patologies que afecten l'estructura de les voltes de les naus del temple i la coberta, com els danys a la teulada, fissures en murs o humitats per filtracions d'aigua, entre d'altres.

L'antiga església de Sant Francesc, edifici de titularitat municipal i catalogat com a Bé Cultural d'Interès Local, forma part del monestir dedicat a Sant Francesc de Paula. Construït a finals del segle XVI i amb una superfície de més de 700 m2, el temple era la tercera església de la ciutat en dimensions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: