Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona vol un ajut de l'1% cultural per restaurar la muralla romana

El consistori hi aportaria 140.000 euros addicionals per reforçar el tram de la Baixada del Roser

Imatge d'un tram de la muralla romana de Tarragona situat a les pròximitats del portal de Sant Antoni, el 13 de desembre del 2019 Imatge d'un tram de la muralla romana de Tarragona situat a les pròximitats del portal de Sant Antoni, el 13 de desembre del 2019 MAR ROVIRA / ACN
Patrimoni ACN
Dimarts, 19 Mai 2020 17:42

L'Ajuntament de Tarragona vol aconseguir un ajut econòmic de l'1% cultural del govern estatal per restaurar part de la muralla romana, que presenta problemes estructurals. La intenció del consistori si s'aconsegueix la subvenció és destinar-hi 140.000 euros més, per reforçar el tram de la Baixada del Roser. Seria un primer pas per consolidar el monument i així, reactivar el nou Pla Director de la muralla. A banda, l'àrea de Patrimoni també assumirà el projecte Porta Tàrraco, que inicialment depenia de la conselleria de Turisme, i el refarà. La iniciativa compta amb una subvenció de la Generalitat del 50% del cost.

Les informacions les ha traslladat l'equip de govern a la resta de formacions en la Comissió de Presidència, que s'ha celebrat aquest dimarts. Sobre la restauració de la muralla, el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, s'ha mostrat satisfet per com s’han desenvolupat els acords amb la Generalitat. Les dues administracions es van comprometre el passat desembre a invertir 684.000 euros en millores al monument.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: