Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inicien les obres de reforç i restauració del mur perimetral de l'Amfiteatre

L'objectiu d'aquesta primera licitació és evitar filtracions d'aigua que deterioren el mur i reforçar tota la paret, actualment en mal estat

El pas per les escales del Miracle és la zona més afectada, ja que és un pas habitual de veïns i usuaris del col·legi del Miracle El pas per les escales del Miracle és la zona més afectada, ja que és un pas habitual de veïns i usuaris del col·legi del Miracle CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Març 2020 14:05

Aquest dilluns 9 de març s'han iniciat les obres d’anàlisi, reforç i restauració del mur perimetral de l’Amfiteatre romà de Tarragona per a la millora de la contenció de les escales del Miracle. L’objectiu d’aquesta primera licitació és la de reconduir el pas de l’aigua de pluja per tal d’evitar un major deteriorament del mur, que rebia les filtracions d’aigua directament, i per altra banda, el reforç de tota la paret, actualment en mal estat.

El pas per les escales del Miracle és la zona més afectada, ja que és un pas habitual de veïns i usuaris del col·legi del Miracle que donen accés a la plaça Arce Ochotorena i és per aquest motiu que s’inicia per aquí. El passat mes d’octubre de 2019 ja es va fer un tancament parcial previ per protegir el pas de les persones i evitar cap incident.

Els treballs consistiran en el repàs d’arrebossats i impermeabilització del canaló d’obra; el subministrament i col·locació d’una nova canonada; el recalç de la base dels murs de contenció i reforç del mateix i tot el seguiment arqueològic corresponent: anàlisi de materials i treball fotogramètric, entre d’altres.

Aquesta obra és una primera fase de la restauració complerta del recinte, que suposarà 3 mesos de tasques i que té un pressupost de 46.600€, feta com a requeriment de la Comissió Territorial de Patrimoni.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: