Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Pau Casals ofereix una variada programació durant els caps de setmana de març

La programació s'inicia aquest diumenge amb una visita familia i inclou un concert de música de càmera a la Sala de la Música del museu vendrellenc

La programació mensual del Museu Pau Casals del Vendrell s'inicia diumenge al migdia amb l'activitat familiar 'Sigues músic per un dia!' La programació mensual del Museu Pau Casals del Vendrell s'inicia diumenge al migdia amb l'activitat familiar 'Sigues músic per un dia!' MUSEU PAU CASALS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Març 2020 23:11

La primera activitat de la programació mensual del Museu Pau Casals del Vendrell serà l’activitat familiar 'Sigues músic per un dia!', que tindrà lloc aquest diumenge 8 de març,a les 12h. Aquesta activitat és una proposta on pares i infants podran conèixer qui era Pau Casals a través d’una visita dinamitzada al museu amb el Robert, un músic amic de Pau Casals que els ensenyarà qui era i perquè estimava tant la música i la seva terra i, en acabar, coneixeran de ben a prop el seu millor amic, el violoncel. Aprendran a tocar-lo, convertint-se en músics, per un dia. Aquesta és una activitat per a famílies amb nens de 3 a 10 anys, i té un cost de 6€ (adults) i 4€ (infants).

La següent activitat que tindrà lloc aquest mes de març al museu de Coma-ruga serà un 'Concert de càmera a la Sala de la Música', el diumenge dia 22 de març, a les 12h. Aquest concert dóna el tret de sortida a les diverses actuacions programades dins el Lied Festival, organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles amb l’objectiu de retre-li homenatge a la soprano barcelonina. Aquest primer concert “Recital 1: Máster of Lied”, comptarà amb la presència dels participants del Màster oficial de Lied Victoria de los Ángeles de l’ESMUC, i serà una ocasió excepcional per gaudir d’un autèntic concert de càmera al pur estil Lied. El concert és gratuït.

Per a totes les activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: