Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona mantindrà tancat l'amfiteatre com a mínim fins l'estiu

El conseller de Patrimoni lamenta la lentitud dels processos de contractació interns del consistori

Imatge d'arxiu de l'amfiteatre de Tarragona, quan es va tancar provisionalment el setembre del 2019 Imatge d'arxiu de l'amfiteatre de Tarragona, quan es va tancar provisionalment el setembre del 2019 ARXIU / ACN
Patrimoni ACN
Dimecres, 12 Febrer 2020 15:08

L'amfiteatre de Tarragona continuarà tancat al públic, com a mínim, fins l'estiu. És una de les explicacions que ha donat aquest dimecres el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, en la primera reunió del Consell Assessor de Patrimoni de la ciutat d'aquesta legislatura. Pinedo ha lamentat la manca de personal al departament de contractació del consistori, fet que endarrereix l'inici de les obres de reforma. Uns treballs que el conseller espera que comencin "abans d'acabar l'hivern".

A banda, ha apuntat que enguany l'Ajuntament aportarà uns 400.000 euros per fer obres a la muralla romana, una xifra similar a la que invertirà la Generalitat. També ha avançat que demanaran una subvenció a l'Estat per millorar l'accessibilitat al Fòrum local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: