Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Confraria de Calafell ingressa a la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana

És una oportunitat per difondre el patrimoni marítim i pescador calafellenc

El centre d’interpretació La Confraria, a Calafell El centre d’interpretació La Confraria, a Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Febrer 2020 12:48

El centre d’interpretació La Confraria de Calafell ja forma part oficialment de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana (La Mar de Museus). És una xarxa que aglutina 18 institucions que tenen el món mariner de la costa de Catalunya com a element comú.

L’any 2018 ja va començar a gestionar-se l’adhesió i durant el 2019 La Confraria ja participava activament en les reunions de la Xarxa. El conveni va signar-se fa uns mesos i des de començament d’any, La Confraria ja figura oficialment com a membre.

La Mar de Museus és un projecte liderat pel Museu Marítim de Barcelona. Per a La Confraria, és una oportunitat per figurar en el mapa de museus de l’àmbit marítim i aprofitar per difondre el patrimoni calafellenc en aquest àmbit. També es podrà participar en projectes comuns i acollir les reunions trimestrals itinerants que aquesta xarxa celebra: la propera, precisament, serà a Calafell el proper 17 de març.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: