Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desperfectes en dos castells de la Conca de Barberà a causa del temporal

S'ensorren murs de les fortificacions de les Piles i del nucli agregat de Sant Gallard que causen danys en un vehicle i en material d'obra 

Imatge de l'esfondrament d'un mur del castell de les Piles (Conca de Barberà) a causa del temporal per la runa, amb un vehicle afectat, el 24 de gener del 2020 Imatge de l'esfondrament d'un mur del castell de les Piles (Conca de Barberà) a causa del temporal per la runa, amb un vehicle afectat, el 24 de gener del 2020 SERVEIS TÈCNICS DEL CONSELL COMARCAL DE LA CONCA DE BARBERÀ
Patrimoni ACN
Divendres, 24 Gener 2020 13:14

Dos castells de la Conca de Barberà s'han ensorrat parcialment a causa del temporal. Les fortificacions es troben al poble de les Piles i al nucli agregat de Sant Gallard.

Del castell de les Piles es va ensorrar un marge exterior i va afectar un vehicle estacionat al costat. Pel que fa a la fortificació de la pedania de Sant Gallard, l'esfondrament es va precipitar sobre unes instal·lacions d'obres, ja que aquest entorn s'estava remodelant.

Esfondrament parcial del castell de Sant Gallard, a causa del temporal, afectant material d'obra (Serveis Tècnics del CCCB): 

esfondrament castell Sant Gallard

Ara s'estan quantificant els costos que comportarà reparar els danys causats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: